the madman speaks

…You can re-act as much you like…

Mart(h)ijn onder vuur

with one comment

Marthijn

Marthijn

Wat ik al jaren geleden voorspelde staat nu op de agenda van het volkomen doorgedraafde, ziek tuig in de Tweede Kamer. De fascisten willen nu de vereniging Martijn gaan verbieden.
Wat ik niet wist echter is dat het voorstel komt van een kamerlid dat vanuit Marokko naar mijn land is verhuisd en denkt dat we van haar zouden aannemen dat pedofilie slecht is en de overheid goed voor kinderen.
Dan had ze beter in haar eigen land kunnen blijven want daar lopen ze voor tien euro al op hun tiende de hoer te spelen en als je niks wil dan zijn ze nog beledigd ook.

De heterofascisten zullen ook na het eventueel verbod en censuur van Martijn gewoon door blijven gaan, omdat ze voor geen enkele rede meer vatbaar zijn.
De kranten staan vol van pedofilieschandalen, op de radio hoor je overal de hele dag programma’s en ophitsende programma-aankondigingen over hun obsessie terwijl er in een heel klein kolommetje in diezelfde Telegraaf vandaag gemeld wordt dat er in de regio Vlaardingen alleen al het afgelopen jaar 25 baby’s door antipedofiele fascisten zijn ‘doodgerammeld’.
Fijntjes voegt de krant er nog aan toe dat er ’800 meldingen zijn binnengekomen maar Justitie met de meeste zaken niks doet’! Wanneer je daartegenover de aandacht stelt die er aan onschuldige ‘zedenzaken’ wordt besteed in alle media dan weet je wel hoe ziek de mensen en deze samenleving reeds zijn.

Ziet hier de kindermoordende antipedofielen die zich zo om kinderen druk zouden maken!
Hoor hun zieke stemmen de hele dag over pedofilie en kindermisbruik praten, lees alle leugens die ze over het onderwerp schrijven, ziet hun gekronkel en gemanouvreer om hun eigen tegensprekende standpunten vol te kunnen houden en ken hun verdrongen feiten! Weet hoe ziek, gevaarlijk en crimineel ze zijn!

Zoals ik al zeg: ze zullen niet tevreden zijn met Martijn.
Er zal nog een algeheel verbod komen op het ‘goedpraten van pedofilie’, dus een echt fascistische aanval op het recht op vrije meningsuiting en de democratie.
Dan zullen ze vervolgens overgaan tot het vervolgen van iedereen waarvan bekend is dat hij/zij pedofiel is of ooit zijn verdacht werd van pedofiele activiteiten.
Op het laatst staan hier de multiculturele fascisten, gesteund door het zwartkoppige en buitenlandse tuig dat naar Nederland kwam om hier uit mijn ruif te parasiteren, klaar om ons vrijdenkers allemaal op te sluiten en te vermoorden!

Om die voorspelling te kunnen doen behoeft men alleen maar naar de geschiedenis te kijken.
Hopelijk dat de pedovervolging net zoals de jodenvervolging destijds eindigen zal in een allesvernietigende wereldoorlog!…

Written by Abeltje Quintijn

©14 at 17:57

One Response

Subscribe to comments with RSS.

  1. Geretweet door Pedofiel (en mens)
    Hoge Raad ‏@HogeRaad
    Vrijdag as. om 10.00 uur uitspraak in zaak Vereniging Martijn http://bit.ly/Qncgd5

    premojas

    ©14 at 16:52


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: