the madman speaks

…You can re-act as much you like…

to MUDB

leave a comment »

Flower

Flower

Kinderen door antipedofielen betrapt op seks!

De waarlijk misdadige aard van de antipedofiel zit ‘m niet zozeer in ‘t feit dat hij/zij pedofielen hun grondrechten en de “drive” te leven ontneemt, maar schuilt in zijn overtuiging dat gezonde kinderen geen behoefte kunnen hebben aan seksueel contact -met wie dan ook- en kinderen die aangeven daar weldegelijk behoefte aan te hebben typeert als obsessioneel, gedragsafwijkend en zijnende slachtoffer/dader, waarmee hij hen het recht op seksualiteit, intimiteit en affectie (liefde) ontneemt en met ‘t een van de meest basale rechten/behoeftes van een mens -kind óf volwassene- onrechtmatig afnemen zichzelf als een sadistische kinderbeul ten opzichte van het kind opstelt, die nog ingrijpender, schadelijker en gevaarlijker bezien moet worden dan de meest psychopatische kinderverkrachter ook.

De antipedofiele heterofascisten maken het zich gemakkelijker dan ooit.
Heterofilie als gevaar voor kinderen (geestelijke en lichamelijke mishandeling, verwaarlozing, nalatigheid en natuurlijk kindermoord-familiedrama’s!) of de 13000 kinderen die er dagelijks sterven in de wereld door honger en armoede laat hij/zij handig onderbelicht, daar immers zijn ze zélf de schuldige van.
Pedofielen echter -waar hij/zij maar geen genoeg van kan krijgen en de mond vol van heeft- maken ze elke dag weer volkomen zwart en weten ze bijna niet genoeg te demoniseren en allerhande, veelal zelf veroorzaakte, kwalijke gevolgen aan te wijten. Om het plaatje vol te maken schildert de maniakale antipedofiel gemakshalve alle kinderen diewelke zichzelf profileren als menselijk, met alle natuurlijke eigenschappen die daarbij horen en een natuurlijk, gezond gedrag vertonen -dus behoefte aan seks hebben-, af als gek, obsessief en ziekelijk zodat hij/zij, de antipedofiele maniak, zijn eigen geestelijke tekortkomingen en criminele, misdadige aard kan verhullen onder een waar spervuur van vingerwijzen, gekverklaringen en het doodleuk ontkennen van wilsbekwaamheid van eenieder die maar niet in zijn maatschappelijk of sociaal plaatje wil passen.

Pedofielen zijn dus geestesziek omdat kinderen te jong zijn voor seks en kinderen die zelf seksspelletjes doen -doktertje spelen zeiden wij vroeger- rijp voor psychiatrische behandeling. Zo verzekert de sadistische antipedofiel zichzelf van alle ruimte om zowel met andersvoelenden als met kinderen te doen wat hij/zij wil.
Jarenlange opsluiting, vergiftiging met medicijnen en allerhande schadelijke, nooit effectief bewezen therapieën zijn zijn/haar werktuig.
Zo snijdt het mes aan twee kanten: hij kan de pedofiel vervolgen welks zo zijn voordelen heeft én hij kan kinderen forceren zoals het hem/haar uitkomt.
En daar passen kinderrechten als liefde, genegenheid en het uiten van verliefdheid (seksualiteit) helemaal niet in!

Written by admiraal123

©15 at 08:45

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: